Westerlo vs Mechelen

Westerlo vs MechelenWesterloMechelen

⚽ 2024-05-18 – First Division A

 

Westerlo vs Mechelen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Westerlo vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Westerlo vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Westerlo tegen Mechelen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Westerlo tegen Mechelen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Westerlo vs Mechelen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Westerlo en Mechelen wordt op 2024-05-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Goor heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mechelen 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Westerlo vs Mechelen, behaalde Westerlo 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Mechelen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Westerlo: n/a
  • voor Mechelen: n/a

Westerlo vs Mechelen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Westerlo en Mechelen:

Datum Uitslagen
2024-04-13 Mechelen 3 – 2 Westerlo
2024-03-08 Mechelen 3 – 1 Westerlo
2023-08-26 Westerlo 2 – 3 Mechelen
2023-01-28 Westerlo 2 – 0 Mechelen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Westerlo vs Mechelen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Westerlo vs Mechelen?

Verifieer je leeftijd