Feyenoord vs Leiden

Feyenoord vs LeidenFeyenoordLeiden

­čĆÇ 2024-05-10 – DBL

 

Feyenoord vs Leiden Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Feyenoord en Leiden en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Feyenoord vs Leiden Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Feyenoord tegen Leiden die in de DBL op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Feyenoord vs Leiden Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Feyenoord tegen Leiden die in de DBL op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Feyenoord tegen Leiden?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Feyenoord tegen Leiden, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Feyenoord vs Leiden Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Feyenoord tegen Leiden in de DBL begint om 17:45 op 2024-05-10. De thuisploeg komt met overwinningen uit de laatste gespeelde wedstrijden, terwijl Leiden een 0.500 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Feyenoord met 0 overwinningen thuis, terwijl Leiden 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Feyenoord een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Leiden een gemiddeld puntenverschil van 9.8 punten heeft:

  • Feyenoord: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Leiden: 227.0 gemiddelde punten voor, 217.2 gemiddelde punten tegen

Feyenoord vs Leiden Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Feyenoord en Leiden:

Datum Uitslagen
2024-05-08 Leiden 91 – 68 Feyenoord
2021-10-09 Leiden 101 – 83 Feyenoord
2021-04-03 Feyenoord 92 – 96 Leiden
2021-03-13 Leiden 84 – 78 Feyenoord

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Feyenoord tegen Leiden wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Leiden?

Verifieer je leeftijd