Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles

Fortuna Sittard vs Go Ahead EaglesFortuna SittardGo Ahead Eagles

⚽ 2024-05-03 – Eredivisie

 

Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fortuna Sittard tegen Go Ahead Eagles?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fortuna Sittard tegen Go Ahead Eagles te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles wordt op 2024-05-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Buijs heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Go Ahead Eagles 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles, behaalde Fortuna Sittard 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Go Ahead Eagles uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fortuna Sittard: n/a
  • voor Go Ahead Eagles: n/a

Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles:

Datum Uitslagen
2023-09-22 Go Ahead Eagles 3 – 0 Fortuna Sittard
2023-04-23 Go Ahead Eagles 2 – 0 Fortuna Sittard
2023-01-07 Fortuna Sittard 0 – 2 Go Ahead Eagles
2022-04-24 Fortuna Sittard 1 – 0 Go Ahead Eagles

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fortuna Sittard vs Go Ahead Eagles?

Verifieer je leeftijd