SC Magdeburg vs Kielce

SC Magdeburg vs KielceSC MagdeburgKielce

šŸ¤¾ 2024-05-01 – Champions League

 

SC Magdeburg vs Kielce voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd SC Magdeburg tegen Kielce en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

SC Magdeburg vs Kielce Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd SC Magdeburg - Kielce, die in de Champions League op 2024-05-01 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

SC Magdeburg vs Kielce Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd SC Magdeburg - Kielce, die in de Champions League op 2024-05-01 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op SC Magdeburg vs Kielce te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op SC Magdeburg tegen Kielce kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

SC Magdeburg vs Kielce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd SC Magdeburg vs Kielce uit de Champions League begint om 16:45 GMT op 2024-05-01.Ā Het team van SC Magdeburg heeft 24 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 25 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

SC Magdeburg heeft gemiddeld 35.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.2 punten tegen. Kielce daarentegen heeft een gemiddelde 38.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.3 punten tegen:

  • SC Magdeburg: 26 wedstrijden gespeeld met 24 overwinningen, 2 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Kielce: 26 wedstrijden gespeeld met 25 overwinningen, 1 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

SC Magdeburg vs Kielce Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen SC Magdeburg en Kielce hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-24 Kielce 27 – 26 SC Magdeburg
2023-06-18 SC Magdeburg 30 – 29 Kielce
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor SC Magdeburg tegen Kielce zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd SC Magdeburg vs Kielce?

Verifieer je leeftijd