Fortuna Sittard vs PEC Zwolle

Fortuna Sittard vs PEC ZwolleFortuna SittardPEC Zwolle

⚽ 2024-03-16 – Eredivisie

 

Fortuna Sittard vs PEC Zwolle voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Fortuna Sittard vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Fortuna Sittard vs PEC Zwolle Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Fortuna Sittard - PEC Zwolle gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Fortuna Sittard tegen PEC Zwolle?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Fortuna Sittard tegen PEC Zwolle te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Fortuna Sittard vs PEC Zwolle Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle wordt op 2024-03-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Buijs heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PEC Zwolle 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Fortuna Sittard vs PEC Zwolle, behaalde Fortuna Sittard 0 overwinningen in eigen huis, terwijl PEC Zwolle uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Fortuna Sittard: n/a
  • voor PEC Zwolle: n/a

Fortuna Sittard vs PEC Zwolle Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle:

Datum Uitslagen
2023-11-05 PEC Zwolle 2 – 0 Fortuna Sittard
2022-03-06 Fortuna Sittard 0 – 1 PEC Zwolle
2021-12-11 PEC Zwolle 0 – 1 Fortuna Sittard
2021-01-16 PEC Zwolle 0 – 2 Fortuna Sittard

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Fortuna Sittard vs PEC Zwolle H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Fortuna Sittard vs PEC Zwolle?

Verifieer je leeftijd