Freiburg vs Bayer Leverkusen

Freiburg vs Bayer LeverkusenFreiburgBayer Leverkusen

⚽ 2024-03-17 – Bundesliga

 

Freiburg vs Bayer Leverkusen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Freiburg vs Bayer Leverkusen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Freiburg - Bayer Leverkusen gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Freiburg vs Bayer Leverkusen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Freiburg - Bayer Leverkusen gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Freiburg tegen Bayer Leverkusen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Freiburg tegen Bayer Leverkusen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Freiburg vs Bayer Leverkusen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Freiburg en Bayer Leverkusen wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Streich heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayer Leverkusen 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Freiburg vs Bayer Leverkusen, behaalde Freiburg 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayer Leverkusen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Freiburg: n/a
  • voor Bayer Leverkusen: n/a

Freiburg vs Bayer Leverkusen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Freiburg en Bayer Leverkusen:

Datum Uitslagen
2023-10-29 Bayer Leverkusen 2 – 1 Freiburg
2023-02-26 Freiburg 1 – 1 Bayer Leverkusen
2022-09-03 Bayer Leverkusen 2 – 3 Freiburg
2022-05-14 Bayer Leverkusen 2 – 1 Freiburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Freiburg vs Bayer Leverkusen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Freiburg vs Bayer Leverkusen?

Verifieer je leeftijd