Gent vs Cercle Brugge

Gent vs Cercle BruggeGentCercle Brugge

⚽ 2024-02-11 – First Division A

 

Gent vs Cercle Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Gent vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-02-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Gent vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Gent - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-02-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Gent tegen Cercle Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Gent tegen Cercle Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gent vs Cercle Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Gent en Cercle Brugge wordt op 2024-02-11 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach H. Vanhaezebrouck heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cercle Brugge 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Gent vs Cercle Brugge, behaalde Gent 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Cercle Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Gent: n/a
  • voor Cercle Brugge: n/a

Gent vs Cercle Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Gent en Cercle Brugge:

Datum Uitslagen
2023-10-22 Cercle Brugge 2 – 0 Gent
2023-05-20 Gent 2 – 2 Cercle Brugge
2023-05-13 Cercle Brugge 0 – 4 Gent
2023-01-29 Cercle Brugge 3 – 2 Gent

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Gent vs Cercle Brugge H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gent vs Cercle Brugge?

Verifieer je leeftijd