Granada vs Real Sociedad

Granada vs Real SociedadGranadaReal Sociedad

⚽ 2024-03-09 – La Liga

 

Granada vs Real Sociedad voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Granada vs Real Sociedad Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Granada - Real Sociedad gespeeld in de La Liga op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Granada vs Real Sociedad Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Granada - Real Sociedad gespeeld in de La Liga op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Granada tegen Real Sociedad?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Granada tegen Real Sociedad te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Granada vs Real Sociedad Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Granada en Real Sociedad wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Medina heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Sociedad 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Granada vs Real Sociedad, behaalde Granada 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Sociedad uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Granada: Samu Omorodion(1 goals/match);
  • voor Real Sociedad: n/a

Granada vs Real Sociedad Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Granada en Real Sociedad:

Datum Uitslagen
2023-09-02 Real Sociedad 5 – 3 Granada
2022-02-13 Real Sociedad 2 – 0 Granada
2021-09-23 Granada 2 – 3 Real Sociedad
2021-03-14 Granada 1 – 0 Real Sociedad

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Granada vs Real Sociedad H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Granada vs Real Sociedad?

Verifieer je leeftijd