Gummersbach vs Rhein-Neckar

Gummersbach vs Rhein-NeckarGummersbachRhein-Neckar

­čĄż 2024-05-16 – Bundesliga

 

Gummersbach vs Rhein-Neckar voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Gummersbach tegen Rhein-Neckar en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Gummersbach vs Rhein-Neckar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - Rhein-Neckar, die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Gummersbach vs Rhein-Neckar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - Rhein-Neckar, die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Gummersbach vs Rhein-Neckar te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Gummersbach tegen Rhein-Neckar kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gummersbach vs Rhein-Neckar Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Gummersbach vs Rhein-Neckar uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-05-16. Het team van Gummersbach heeft 16 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 11 wedstrijden in de laatste 28 wedstrijden heeft gewonnen.

Gummersbach heeft gemiddeld 34.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.5 punten tegen. Rhein-Neckar daarentegen heeft een gemiddelde 30.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.2 punten tegen:

  • Gummersbach: 27 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 11 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Rhein-Neckar: 28 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 17 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Gummersbach vs Rhein-Neckar Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Gummersbach en Rhein-Neckar hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-22 Rhein-Neckar 28 – 26 Gummersbach
2023-04-09 Rhein-Neckar 37 – 42 Gummersbach
2022-12-01 Gummersbach 29 – 32 Rhein-Neckar
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Gummersbach tegen Rhein-Neckar zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gummersbach vs Rhein-Neckar?

Verifieer je leeftijd