Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin

Hannover-Burgdorf vs Fuchse BerlinHannover-BurgdorfFuchse Berlin

­čĄż 2024-05-16 – Bundesliga

 

Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Hannover-Burgdorf tegen Fuchse Berlin en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hannover-Burgdorf - Fuchse Berlin, die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hannover-Burgdorf - Fuchse Berlin, die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Hannover-Burgdorf tegen Fuchse Berlin kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-05-16. Het team van Hannover-Burgdorf heeft 16 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 24 wedstrijden in de laatste 27 wedstrijden heeft gewonnen.

Hannover-Burgdorf heeft gemiddeld 33.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.7 punten tegen. Fuchse Berlin daarentegen heeft een gemiddelde 37.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.9 punten tegen:

  • Hannover-Burgdorf: 27 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 11 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Fuchse Berlin: 27 wedstrijden gespeeld met 24 overwinningen, 3 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Hannover-Burgdorf en Fuchse Berlin hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-17 Fuchse Berlin 34 – 33 Hannover-Burgdorf
2023-04-06 Hannover-Burgdorf 32 – 33 Fuchse Berlin
2022-11-10 Fuchse Berlin 32 – 30 Hannover-Burgdorf
2022-04-10 Fuchse Berlin 32 – 32 Hannover-Burgdorf

De H2H-gegevens voor Hannover-Burgdorf tegen Fuchse Berlin zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hannover-Burgdorf vs Fuchse Berlin?

Verifieer je leeftijd