HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen

HBW Balingen-Weilstetten vs MT MelsungenHBW Balingen-WeilstettenMT Melsungen

­čĄż 2024-03-07 – Bundesliga

 

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten tegen MT Melsungen en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten - MT Melsungen, die in de Bundesliga op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten - MT Melsungen, die in de Bundesliga op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op HBW Balingen-Weilstetten tegen MT Melsungen kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen uit de Bundesliga begint om 18:00 GMT op 2024-03-07. Het team van HBW Balingen-Weilstetten heeft 4 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

HBW Balingen-Weilstetten heeft gemiddeld 30.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 34.0 punten tegen. MT Melsungen daarentegen heeft een gemiddelde 30.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.7 punten tegen:

  • HBW Balingen-Weilstetten: 20 wedstrijden gespeeld met 4 overwinningen, 16 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • MT Melsungen: 23 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 8 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen HBW Balingen-Weilstetten en MT Melsungen hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-19 MT Melsungen 26 – 24 HBW Balingen-Weilstetten
2022-02-12 MT Melsungen 28 – 21 HBW Balingen-Weilstetten
2021-12-09 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 34 MT Melsungen
n/a n/a

De H2H-gegevens voor HBW Balingen-Weilstetten tegen MT Melsungen zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd HBW Balingen-Weilstetten vs MT Melsungen?

Verifieer je leeftijd