Houston Rockets vs Orlando Magic

Houston Rockets vs Orlando MagicHouston RocketsOrlando Magic

­čĆÇ 2024-04-10 – NBA

 

Houston Rockets vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Orlando Magic die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Orlando Magic die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Houston Rockets vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Orlando Magic in de NBA begint om 01:00 op 2024-04-10. De thuisploeg komt met 38 overwinningen uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 0.59 procent winstpercentage heeft uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 0 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 0.9 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 2.3 punten heeft:

  • Houston Rockets: 114.2 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 110.6 gemiddelde punten voor, 108.3 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-10-26 Orlando Magic 116 – 86 Houston Rockets
2022-12-22 Houston Rockets 110 – 116 Orlando Magic
2022-11-08 Orlando Magic 127 – 134 Houston Rockets
2022-07-08 Orlando Magic 91 – 77 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Orlando Magic?

Verifieer je leeftijd