Internazionale vs Salernitana

Internazionale vs SalernitanaInternazionaleSalernitana

⚽ 2024-02-16 – Serie A

 

Internazionale vs Salernitana voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Internazionale vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Internazionale - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2024-02-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Internazionale vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Internazionale - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2024-02-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Internazionale tegen Salernitana?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Internazionale tegen Salernitana te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Internazionale vs Salernitana Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Internazionale en Salernitana wordt op 2024-02-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Inzaghi heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Salernitana 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Internazionale vs Salernitana, behaalde Internazionale 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Salernitana uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Internazionale: L. Martínez(0.9 goals/match);
  • voor Salernitana: S. Weissman(1 goals/match);

Internazionale vs Salernitana Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Internazionale en Salernitana:

Datum Uitslagen
2023-09-30 Salernitana 0 – 4 Internazionale
2023-04-07 Salernitana 1 – 1 Internazionale
2022-10-16 Internazionale 2 – 0 Salernitana
2022-03-04 Internazionale 5 – 0 Salernitana

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Internazionale vs Salernitana H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Internazionale vs Salernitana?

Verifieer je leeftijd