Lazio vs Bayern Munich

Lazio vs Bayern MunichLazioBayern Munich

⚽ 2024-02-14 – UEFA Champions League

 

Lazio vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lazio vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Bayern Munich gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lazio vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Bayern Munich gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lazio tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lazio tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lazio vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lazio en Bayern Munich wordt op 2024-02-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Sarri heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lazio vs Bayern Munich, behaalde Lazio 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lazio: n/a
  • voor Bayern Munich: n/a

Lazio vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lazio en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2021-03-17 Bayern Munich 2 – 1 Lazio
2021-02-23 Lazio 1 – 4 Bayern Munich
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lazio vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lazio vs Bayern Munich?

Verifieer je leeftijd