Lazio vs Salernitana

Lazio vs SalernitanaLazioSalernitana

⚽ 2024-04-12 – Serie A

 

Lazio vs Salernitana voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lazio vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2024-04-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lazio vs Salernitana Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lazio - Salernitana gespeeld in de Serie A op 2024-04-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lazio tegen Salernitana?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lazio tegen Salernitana te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lazio vs Salernitana Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lazio en Salernitana wordt op 2024-04-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach I. Tudor heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Salernitana 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lazio vs Salernitana, behaalde Lazio 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Salernitana uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lazio: n/a
  • voor Salernitana: n/a

Lazio vs Salernitana Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lazio en Salernitana:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Salernitana 2 – 1 Lazio
2023-02-19 Salernitana 0 – 2 Lazio
2022-10-30 Lazio 1 – 3 Salernitana
2022-01-15 Salernitana 0 – 3 Lazio

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lazio vs Salernitana H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lazio vs Salernitana?

Verifieer je leeftijd