Mechelen vs OH Leuven

Mechelen vs OH LeuvenMechelenOH Leuven

⚽ 2024-04-27 – First Division A

 

Mechelen vs OH Leuven voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Mechelen vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Mechelen vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Mechelen tegen OH Leuven?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Mechelen tegen OH Leuven te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Mechelen vs OH Leuven Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Mechelen en OH Leuven wordt op 2024-04-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Hasi heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl OH Leuven 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Mechelen vs OH Leuven, behaalde Mechelen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl OH Leuven uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Mechelen: n/a
  • voor OH Leuven: n/a

Mechelen vs OH Leuven Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Mechelen en OH Leuven:

Datum Uitslagen
2024-03-30 OH Leuven 2 – 3 Mechelen
2024-03-17 OH Leuven 1 – 0 Mechelen
2023-09-23 Mechelen 1 – 2 OH Leuven
2023-04-08 OH Leuven 4 – 1 Mechelen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Mechelen vs OH Leuven H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Mechelen vs OH Leuven?

Verifieer je leeftijd