Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors

Memphis Grizzlies vs Golden State WarriorsMemphis GrizzliesGolden State Warriors

šŸ€ 2024-02-03 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 02:00 op 2024-02-03. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.455 procent winstpercentage heeft uit de laatste 44 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 3 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -5.1 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 107.5 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 118.6 gemiddelde punten voor, 118.8 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2024-01-15 Memphis Grizzlies 116 – 107 Golden State Warriors
2023-03-19 Memphis Grizzlies 133 – 119 Golden State Warriors
2023-03-10 Memphis Grizzlies 131 – 110 Golden State Warriors
2023-01-26 Golden State Warriors 122 – 120 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Golden State Warriors?

Verifieer je leeftijd