Milan vs Empoli

Milan vs EmpoliMilanEmpoli

⚽ 2024-03-10 – Serie A

 

Milan vs Empoli voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Milan vs Empoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Empoli gespeeld in de Serie A op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Milan vs Empoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Milan - Empoli gespeeld in de Serie A op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Milan tegen Empoli?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Milan tegen Empoli te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Milan vs Empoli Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Milan en Empoli wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Pioli heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Empoli 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Milan vs Empoli, behaalde Milan 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Empoli uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Milan: n/a
  • voor Empoli: n/a

Milan vs Empoli Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Milan en Empoli:

Datum Uitslagen
2024-01-07 Empoli 0 – 3 Milan
2023-04-07 Milan 0 – 0 Empoli
2022-10-01 Empoli 1 – 3 Milan
2022-03-12 Milan 1 – 0 Empoli

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Milan vs Empoli H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milan vs Empoli?

Verifieer je leeftijd