Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors

Milwaukee Bucks vs Toronto RaptorsMilwaukee BucksToronto Raptors

­čĆÇ 2024-04-06 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 01:00 op 2024-04-06. De thuisploeg komt met 47 overwinningen uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.303 procent winstpercentage heeft uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 1 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 3.2 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -6.4 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 120 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 112.3 gemiddelde punten voor, 118.7 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2023-11-16 Toronto Raptors 112 – 128 Milwaukee Bucks
2023-11-02 Toronto Raptors 130 – 111 Milwaukee Bucks
2023-04-09 Toronto Raptors 121 – 105 Milwaukee Bucks
2023-03-20 Milwaukee Bucks 118 – 111 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Toronto Raptors?

Verifieer je leeftijd