Nantes vs Fuchse Berlin

Nantes vs Fuchse BerlinNantesFuchse Berlin

­čĄż 2024-04-30 – EHF Europese Liga

 

Nantes vs Fuchse Berlin voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Nantes tegen Fuchse Berlin en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Nantes vs Fuchse Berlin Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Nantes - Fuchse Berlin, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Nantes vs Fuchse Berlin Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Nantes - Fuchse Berlin, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Nantes vs Fuchse Berlin te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Nantes tegen Fuchse Berlin kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nantes vs Fuchse Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Nantes vs Fuchse Berlin uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-30. Het team van Nantes heeft 22 overwinningen uit de 24 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 23 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Nantes heeft gemiddeld 37.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.8 punten tegen. Fuchse Berlin daarentegen heeft een gemiddelde 38.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 34.2 punten tegen:

  • Nantes: 24 wedstrijden gespeeld met 22 overwinningen, 2 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Fuchse Berlin: 26 wedstrijden gespeeld met 23 overwinningen, 3 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Nantes vs Fuchse Berlin Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Nantes en Fuchse Berlin hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-23 Fuchse Berlin 33 – 33 Nantes
2022-04-05 Fuchse Berlin 30 – 33 Nantes
2022-03-29 Nantes 25 – 24 Fuchse Berlin
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Nantes tegen Fuchse Berlin zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nantes vs Fuchse Berlin?

Verifieer je leeftijd