Olympique Marseille vs Nantes

Olympique Marseille vs NantesOlympique MarseilleNantes

⚽ 2024-03-10 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Nantes voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Olympique Marseille vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Olympique Marseille vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Olympique Marseille tegen Nantes?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Olympique Marseille tegen Nantes te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Olympique Marseille vs Nantes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Nantes wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Gasset heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nantes 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Olympique Marseille vs Nantes, behaalde Olympique Marseille 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Nantes uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Olympique Marseille: n/a
  • voor Nantes: n/a

Olympique Marseille vs Nantes Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Olympique Marseille en Nantes:

Datum Uitslagen
2023-09-01 Nantes 1 – 1 Olympique Marseille
2023-02-01 Nantes 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-20 Olympique Marseille 2 – 1 Nantes
2022-04-20 Olympique Marseille 3 – 2 Nantes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Olympique Marseille vs Nantes H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympique Marseille vs Nantes?

Verifieer je leeftijd