PSV Handbal vs BFC

PSV Handbal vs BFCPSV HandbalBFC

­čĄż 2024-04-20 – Eredivisie

 

PSV Handbal vs BFC voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd PSV Handbal tegen BFC en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

PSV Handbal vs BFC Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSV Handbal - BFC, die in de Eredivisie op 2024-04-20 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

PSV Handbal vs BFC Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSV Handbal - BFC, die in de Eredivisie op 2024-04-20 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op PSV Handbal vs BFC te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op PSV Handbal tegen BFC kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PSV Handbal vs BFC Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd PSV Handbal vs BFC uit de Eredivisie begint om 17:30 GMT op 2024-04-20. Het team van PSV Handbal heeft 6 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 23 wedstrijden in de laatste 25 wedstrijden heeft gewonnen.

PSV Handbal heeft gemiddeld 28.7 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.2 punten tegen. BFC daarentegen heeft een gemiddelde 34.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.8 punten tegen:

  • PSV Handbal: 25 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 19 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • BFC: 25 wedstrijden gespeeld met 23 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

PSV Handbal vs BFC Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen PSV Handbal en BFC hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-25 BFC 31 – 22 PSV Handbal
2023-03-18 PSV Handbal 26 – 33 BFC
2022-10-29 BFC 34 – 28 PSV Handbal
n/a n/a

De H2H-gegevens voor PSV Handbal tegen BFC zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSV Handbal vs BFC?

Verifieer je leeftijd