PSV vs Heerenveen

PSV vs HeerenveenPSVHeerenveen

⚽ 2023-12-07 – Eredivisie

 

PSV vs Heerenveen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PSV en Heerenveen wordt op 2023-12-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Bosz heeft 5 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Heerenveen 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PSV vs Heerenveen, behaalde PSV 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Heerenveen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PSV: n/a
  • voor Heerenveen: n/a

PSV vs Heerenveen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PSV en Heerenveen:

Datum Uitslagen
2023-05-21 PSV 3 – 3 Heerenveen
2022-10-09 Heerenveen 0 – 1 PSV
2022-02-20 PSV 3 – 1 Heerenveen
2021-11-28 Heerenveen 1 – 1 PSV

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PSV vs Heerenveen H2H pagina aan.

PSV vs Heerenveen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PSV vs Heerenveen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSV - Heerenveen gespeeld in de Eredivisie op 2023-12-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PSV vs Heerenveen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSV - Heerenveen gespeeld in de Eredivisie op 2023-12-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PSV tegen Heerenveen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PSV tegen Heerenveen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSV vs Heerenveen?

Verifieer je leeftijd