Real Madrid vs Real Betis

Real Madrid vs Real BetisReal MadridReal Betis

⚽ 2024-05-25 – La Liga

 

Real Madrid vs Real Betis voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Madrid vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2024-05-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Madrid vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2024-05-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Madrid tegen Real Betis?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Madrid tegen Real Betis te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Real Madrid vs Real Betis Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Madrid en Real Betis wordt op 2024-05-25 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ancelotti heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Betis 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Madrid vs Real Betis, behaalde Real Madrid 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Betis uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Madrid: n/a
  • voor Real Betis: n/a

Real Madrid vs Real Betis Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Madrid en Real Betis:

Datum Uitslagen
2023-12-09 Real Betis 1 – 1 Real Madrid
2023-03-05 Real Betis 0 – 0 Real Madrid
2022-09-03 Real Madrid 2 – 1 Real Betis
2022-05-20 Real Madrid 0 – 0 Real Betis

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Madrid vs Real Betis H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Madrid vs Real Betis?

Verifieer je leeftijd