Panathinaikos vs Fenerbahce

Panathinaikos vs FenerbahcePanathinaikosFenerbahce

­čĆÇ 2024-05-24 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Fenerbahce Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Panathinaikos en Fenerbahce en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Panathinaikos vs Fenerbahce Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Fenerbahce die in de Euroleague op 2024-05-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Panathinaikos vs Fenerbahce Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Fenerbahce die in de Euroleague op 2024-05-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Panathinaikos tegen Fenerbahce?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Fenerbahce, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Panathinaikos vs Fenerbahce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Panathinaikos tegen Fenerbahce in de Euroleague begint om 16:00 op 2024-05-24. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 27 gespeelde wedstrijden, terwijl Fenerbahce een 0.750 procent winstpercentage heeft uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Panathinaikos met 1 overwinningen thuis, terwijl Fenerbahce 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Panathinaikos een gemiddeld puntenverschil van 15.0 punten, terwijl Fenerbahce een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten heeft:

  • Panathinaikos: 85.6 gemiddelde punten voor, 70.6 gemiddelde punten tegen
  • Fenerbahce: 87.1 gemiddelde punten voor, 75.9 gemiddelde punten tegen

Panathinaikos vs Fenerbahce Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Panathinaikos en Fenerbahce:

Datum Uitslagen
2024-02-09 Panathinaikos 74 – 63 Fenerbahce
2023-10-17 Fenerbahce 83 – 69 Panathinaikos
2023-09-16 Panathinaikos 66 – 79 Fenerbahce
2023-01-10 Panathinaikos 88 – 94 Fenerbahce

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Panathinaikos tegen Fenerbahce wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Panathinaikos vs Fenerbahce?

Verifieer je leeftijd