Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks

Indiana Pacers vs Milwaukee BucksIndiana PacersMilwaukee Bucks

­čĆÇ 2024-05-02 – NBA

 

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2024-05-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2024-05-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 05:00 op 2024-05-02. De thuisploeg komt met 47 overwinningen uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.598 procent winstpercentage heeft uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 2 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 2.6 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 123.3 gemiddelde punten voor, 120.2 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 119 gemiddelde punten voor, 116.4 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2024-05-01 Milwaukee Bucks 115 – 92 Indiana Pacers
2024-04-29 Indiana Pacers 126 – 113 Milwaukee Bucks
2024-04-26 Indiana Pacers 121 – 118 Milwaukee Bucks
2024-04-24 Milwaukee Bucks 108 – 125 Indiana Pacers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks?

Verifieer je leeftijd