Sassuolo vs Milan

Sassuolo vs MilanSassuoloMilan

⚽ 2024-04-14 – Serie A

 

Sassuolo vs Milan voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sassuolo vs Milan Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Milan gespeeld in de Serie A op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sassuolo vs Milan Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Milan gespeeld in de Serie A op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sassuolo tegen Milan?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sassuolo tegen Milan te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sassuolo vs Milan Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sassuolo en Milan wordt op 2024-04-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Ballardini heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Milan 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sassuolo vs Milan, behaalde Sassuolo 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Milan uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sassuolo: n/a
  • voor Milan: n/a

Sassuolo vs Milan Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sassuolo en Milan:

Datum Uitslagen
2023-12-30 Milan 1 – 0 Sassuolo
2023-01-29 Milan 2 – 5 Sassuolo
2022-08-30 Sassuolo 0 – 0 Milan
2022-05-22 Sassuolo 0 – 3 Milan

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sassuolo vs Milan H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sassuolo vs Milan?

Verifieer je leeftijd