Westerlo vs Sint-Truiden

Westerlo vs Sint-TruidenWesterloSint-Truiden

⚽ 2024-05-03 – First Division A

 

Westerlo vs Sint-Truiden voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Westerlo vs Sint-Truiden Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Sint-Truiden gespeeld in de First Division A op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Westerlo vs Sint-Truiden Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Sint-Truiden gespeeld in de First Division A op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Westerlo tegen Sint-Truiden?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Westerlo tegen Sint-Truiden te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Westerlo vs Sint-Truiden Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Westerlo en Sint-Truiden wordt op 2024-05-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Goor heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sint-Truiden 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Westerlo vs Sint-Truiden, behaalde Westerlo 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sint-Truiden uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Westerlo: n/a
  • voor Sint-Truiden: n/a

Westerlo vs Sint-Truiden Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Westerlo en Sint-Truiden:

Datum Uitslagen
2024-03-31 Sint-Truiden 2 – 0 Westerlo
2024-02-24 Sint-Truiden 1 – 0 Westerlo
2023-11-10 Westerlo 3 – 3 Sint-Truiden
2023-02-19 Sint-Truiden 0 – 1 Westerlo

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Westerlo vs Sint-Truiden H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Westerlo vs Sint-Truiden?

Verifieer je leeftijd