Sint-Truiden vs Mechelen

Sint-Truiden vs MechelenSint-TruidenMechelen

⚽ 2024-05-12 – First Division A

 

Sint-Truiden vs Mechelen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sint-Truiden vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sint-Truiden vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sint-Truiden tegen Mechelen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sint-Truiden tegen Mechelen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sint-Truiden vs Mechelen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sint-Truiden en Mechelen wordt op 2024-05-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Fink heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mechelen 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sint-Truiden vs Mechelen, behaalde Sint-Truiden 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Mechelen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sint-Truiden: n/a
  • voor Mechelen: n/a

Sint-Truiden vs Mechelen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sint-Truiden en Mechelen:

Datum Uitslagen
2024-04-05 Mechelen 2 – 3 Sint-Truiden
2023-12-03 Mechelen 0 – 2 Sint-Truiden
2023-09-17 Sint-Truiden 2 – 0 Mechelen
2023-03-11 Mechelen 1 – 0 Sint-Truiden

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sint-Truiden vs Mechelen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sint-Truiden vs Mechelen?

Verifieer je leeftijd