Standard Liège vs Mechelen

Standard Liège vs MechelenStandard LiègeMechelen

⚽ 2024-04-23 – First Division A

 

Standard Liège vs Mechelen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Standard Liège vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Standard Liège vs Mechelen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - Mechelen gespeeld in de First Division A op 2024-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Standard Liège tegen Mechelen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Standard Liège tegen Mechelen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Standard Liège vs Mechelen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Standard Liège en Mechelen wordt op 2024-04-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach I. Leko heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mechelen 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Standard Liège vs Mechelen, behaalde Standard Liège 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Mechelen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Standard Liège: n/a
  • voor Mechelen: n/a

Standard Liège vs Mechelen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Standard Liège en Mechelen:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Mechelen 3 – 0 Standard Liège
2023-11-05 Standard Liège 1 – 1 Mechelen
2023-01-17 Standard Liège 2 – 0 Mechelen
2022-10-19 Mechelen 2 – 0 Standard Liège

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Standard Liège vs Mechelen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Standard Liège vs Mechelen?

Verifieer je leeftijd