Stuttgart vs Borussia M’gladbach

Stuttgart vs Borussia M’gladbachStuttgartBorussia M'gladbach

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Borussia M’gladbach voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Borussia M'gladbach gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Borussia M'gladbach gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Stuttgart tegen Borussia M’gladbach?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Stuttgart tegen Borussia M’gladbach te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Stuttgart vs Borussia M’gladbach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Stuttgart en Borussia M’gladbach wordt op 2024-05-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Hoeneß heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Borussia M’gladbach 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Stuttgart vs Borussia M’gladbach, behaalde Stuttgart 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Borussia M’gladbach uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Stuttgart: S. Guirassy(0.96 goals/match);
  • voor Borussia M’gladbach: n/a

Stuttgart vs Borussia M’gladbach Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Stuttgart en Borussia M’gladbach:

Datum Uitslagen
2024-01-14 Borussia M’gladbach 3 – 1 Stuttgart
2023-04-29 Stuttgart 2 – 1 Borussia M’gladbach
2022-11-04 Borussia M’gladbach 3 – 1 Stuttgart
2022-03-05 Stuttgart 3 – 2 Borussia M’gladbach

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Stuttgart vs Borussia M’gladbach H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Stuttgart vs Borussia M’gladbach?

Verifieer je leeftijd