Stuttgart vs RB Leipzig

Stuttgart vs RB LeipzigStuttgartRB Leipzig

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Stuttgart vs RB Leipzig voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Stuttgart vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-01-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Stuttgart vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-01-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Stuttgart tegen RB Leipzig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Stuttgart tegen RB Leipzig te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Stuttgart vs RB Leipzig Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Stuttgart en RB Leipzig wordt op 2024-01-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Hoeneß heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RB Leipzig 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Stuttgart vs RB Leipzig, behaalde Stuttgart 0 overwinningen in eigen huis, terwijl RB Leipzig uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Stuttgart: S. Guirassy(1.21 goals/match);
  • voor RB Leipzig: n/a

Stuttgart vs RB Leipzig Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Stuttgart en RB Leipzig:

Datum Uitslagen
2023-08-25 RB Leipzig 5 – 1 Stuttgart
2023-01-27 RB Leipzig 2 – 1 Stuttgart
2022-08-07 Stuttgart 1 – 1 RB Leipzig
2022-01-15 Stuttgart 0 – 2 RB Leipzig

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Stuttgart vs RB Leipzig H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Stuttgart vs RB Leipzig?

Verifieer je leeftijd