Telekom Veszprem vs SC Magdeburg

Telekom Veszprem vs SC MagdeburgTelekom VeszpremSC Magdeburg

­čĄż 2024-03-07 – Champions League

 

Telekom Veszprem vs SC Magdeburg voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Telekom Veszprem tegen SC Magdeburg en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Telekom Veszprem vs SC Magdeburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Telekom Veszprem - SC Magdeburg, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Telekom Veszprem vs SC Magdeburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Telekom Veszprem - SC Magdeburg, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Telekom Veszprem vs SC Magdeburg te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Telekom Veszprem tegen SC Magdeburg kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Telekom Veszprem vs SC Magdeburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Telekom Veszprem vs SC Magdeburg uit de Champions League begint om 17:45 GMT op 2024-03-07. Het team van Telekom Veszprem heeft 17 overwinningen uit de 17 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 18 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Telekom Veszprem heeft gemiddeld 41.2 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 26.6 punten tegen. SC Magdeburg daarentegen heeft een gemiddelde 36.5 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.9 punten tegen:

  • Telekom Veszprem: 17 wedstrijden gespeeld met 17 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • SC Magdeburg: 20 wedstrijden gespeeld met 18 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Telekom Veszprem vs SC Magdeburg Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Telekom Veszprem en SC Magdeburg hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-14 SC Magdeburg 28 – 33 Telekom Veszprem
2023-02-16 SC Magdeburg 32 – 25 Telekom Veszprem
2022-10-27 Telekom Veszprem 35 – 35 SC Magdeburg
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Telekom Veszprem tegen SC Magdeburg zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Telekom Veszprem vs SC Magdeburg?

Verifieer je leeftijd