Union Saint-Gilloise vs Club Brugge

Union Saint-Gilloise vs Club BruggeUnion Saint-GilloiseClub Brugge

⚽ 2024-04-21 – First Division A

 

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Club Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge wordt op 2024-04-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Blessin heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Club Brugge 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Union Saint-Gilloise vs Club Brugge, behaalde Union Saint-Gilloise 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Club Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Union Saint-Gilloise: n/a
  • voor Club Brugge: n/a

Union Saint-Gilloise vs Club Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge:

Datum Uitslagen
2024-02-28 Union Saint-Gilloise 2 – 0 Club Brugge
2024-02-07 Club Brugge 2 – 1 Union Saint-Gilloise
2023-12-26 Club Brugge 1 – 1 Union Saint-Gilloise
2023-11-05 Union Saint-Gilloise 2 – 1 Club Brugge

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Union Saint-Gilloise vs Club Brugge H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Union Saint-Gilloise vs Club Brugge?

Verifieer je leeftijd