Monza vs Atalanta

Monza vs AtalantaMonzaAtalanta

⚽ 2024-04-21 – Serie A

 

Monza vs Atalanta voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Monza vs Atalanta Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monza - Atalanta gespeeld in de Serie A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Monza vs Atalanta Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Monza - Atalanta gespeeld in de Serie A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Monza tegen Atalanta?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Monza tegen Atalanta te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Monza vs Atalanta Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Monza en Atalanta wordt op 2024-04-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Palladino heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atalanta 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Monza vs Atalanta, behaalde Monza 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Atalanta uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Monza: n/a
  • voor Atalanta: n/a

Monza vs Atalanta Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Monza en Atalanta:

Datum Uitslagen
2023-09-02 Atalanta 3 – 0 Monza
2023-06-04 Atalanta 5 – 2 Monza
2022-09-05 Monza 0 – 2 Atalanta
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Monza vs Atalanta H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monza vs Atalanta?

Verifieer je leeftijd