Utrecht vs Go Ahead Eagles

Utrecht vs Go Ahead EaglesUtrechtGo Ahead Eagles

⚽ 2024-04-14 – Eredivisie

 

Utrecht vs Go Ahead Eagles voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Utrecht vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Utrecht vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Utrecht tegen Go Ahead Eagles?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Utrecht tegen Go Ahead Eagles te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Utrecht vs Go Ahead Eagles Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Utrecht en Go Ahead Eagles wordt op 2024-04-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Jans heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Go Ahead Eagles 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Utrecht vs Go Ahead Eagles, behaalde Utrecht 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Go Ahead Eagles uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Utrecht: n/a
  • voor Go Ahead Eagles: n/a

Utrecht vs Go Ahead Eagles Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Utrecht en Go Ahead Eagles:

Datum Uitslagen
2023-12-10 Go Ahead Eagles 0 – 2 Utrecht
2023-03-18 Utrecht 1 – 2 Go Ahead Eagles
2023-01-15 Go Ahead Eagles 2 – 2 Utrecht
2022-03-05 Go Ahead Eagles 1 – 1 Utrecht

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Utrecht vs Go Ahead Eagles H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utrecht vs Go Ahead Eagles?

Verifieer je leeftijd