Valencia vs Getafe

Valencia vs GetafeValenciaGetafe

⚽ 2024-03-09 – La Liga

 

Valencia vs Getafe voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Valencia vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Getafe gespeeld in de La Liga op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Valencia vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Getafe gespeeld in de La Liga op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Valencia tegen Getafe?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Valencia tegen Getafe te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Valencia vs Getafe Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Valencia en Getafe wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Rubén Baraja heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Getafe 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Valencia vs Getafe, behaalde Valencia 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Getafe uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Valencia: n/a
  • voor Getafe: n/a

Valencia vs Getafe Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Valencia en Getafe:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Getafe 1 – 0 Valencia
2023-02-20 Getafe 1 – 0 Valencia
2022-09-04 Valencia 5 – 1 Getafe
2022-03-12 Getafe 0 – 0 Valencia

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Valencia vs Getafe H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Valencia vs Getafe?

Verifieer je leeftijd