Villarreal vs Granada

Villarreal vs GranadaVillarrealGranada

⚽ 2024-03-03 – La Liga

 

Villarreal vs Granada voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Villarreal vs Granada Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Villarreal - Granada gespeeld in de La Liga op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Villarreal vs Granada Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Villarreal - Granada gespeeld in de La Liga op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Villarreal tegen Granada?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Villarreal tegen Granada te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Villarreal vs Granada Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Villarreal en Granada wordt op 2024-03-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Marcelino heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Granada 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Villarreal vs Granada, behaalde Villarreal 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Granada uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Villarreal: n/a
  • voor Granada: Samu Omorodion(1 goals/match);

Villarreal vs Granada Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Villarreal en Granada:

Datum Uitslagen
2023-10-30 Granada 2 – 3 Villarreal
2022-02-19 Granada 1 – 4 Villarreal
2021-08-16 Villarreal 0 – 0 Granada
2021-04-03 Granada 0 – 3 Villarreal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Villarreal vs Granada H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Villarreal vs Granada?

Verifieer je leeftijd