Wisla Plock vs Porto

Wisla Plock vs PortoWisla PlockPorto

­čĄż 2024-03-07 – Champions League

 

Wisla Plock vs Porto voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Wisla Plock tegen Porto en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Wisla Plock vs Porto Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Wisla Plock - Porto, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Wisla Plock vs Porto Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Wisla Plock - Porto, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Wisla Plock vs Porto te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Wisla Plock tegen Porto kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wisla Plock vs Porto Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Wisla Plock vs Porto uit de Champions League begint om 19:45 GMT op 2024-03-07. Het team van Wisla Plock heeft 23 overwinningen uit de 23 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 16 wedstrijden in de laatste 19 wedstrijden heeft gewonnen.

Wisla Plock heeft gemiddeld 34.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 21.7 punten tegen. Porto daarentegen heeft een gemiddelde 36.8 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 28.2 punten tegen:

  • Wisla Plock: 23 wedstrijden gespeeld met 23 overwinningen, 0 x verloren, -1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Porto: 19 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 3 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Wisla Plock vs Porto Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Wisla Plock en Porto hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-14 Porto 24 – 23 Wisla Plock
2023-03-02 Porto 27 – 28 Wisla Plock
2022-09-15 Wisla Plock 27 – 23 Porto
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Wisla Plock tegen Porto zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Wisla Plock vs Porto?

Verifieer je leeftijd