Wolverhampton Wanderers vs Brentford

Wolverhampton Wanderers vs BrentfordWolverhampton WanderersBrentford

⚽ 2024-02-10 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Brentford voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Brentford gespeeld in de Premier League op 2024-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Brentford gespeeld in de Premier League op 2024-02-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Wolverhampton Wanderers tegen Brentford?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Wolverhampton Wanderers tegen Brentford te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wolverhampton Wanderers vs Brentford Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Brentford wordt op 2024-02-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. O’Neil heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Brentford 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Wolverhampton Wanderers vs Brentford, behaalde Wolverhampton Wanderers 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Brentford uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Wolverhampton Wanderers: n/a
  • voor Brentford: I. Toney(1 goals/match);

Wolverhampton Wanderers vs Brentford Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Wolverhampton Wanderers en Brentford:

Datum Uitslagen
2024-01-16 Wolverhampton Wanderers 3 – 2 Brentford
2024-01-05 Brentford 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2023-12-27 Brentford 1 – 4 Wolverhampton Wanderers
2023-04-15 Wolverhampton Wanderers 2 – 0 Brentford

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Wolverhampton Wanderers vs Brentford H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Wolverhampton Wanderers vs Brentford?

Verifieer je leeftijd