Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics

Cleveland Cavaliers vs Boston CelticsCleveland CavaliersBoston Celtics

🏀 2023-03-07 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-07. De thuisploeg komt met 40 overwinningen uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.703 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 0 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 5.6 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 5.4 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 112 gemiddelde punten voor, 106.4 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 117.5 gemiddelde punten voor, 112.1 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2023-03-02 Boston Celtics 117 – 113 Cleveland Cavaliers
2022-11-03 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
2022-10-29 Boston Celtics – Cleveland Cavaliers
2021-12-23 Boston Celtics 111 – 101 Cleveland Cavaliers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-03-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-03-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,