Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers

Indiana Pacers vs Los Angeles LakersIndiana PacersLos Angeles Lakers

🏀 2023-02-03 – NBA

 

Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-03. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.462 procent winstpercentage heeft uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 0 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.1 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 115.1 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 117 gemiddelde punten voor, 118.3 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2022-11-29 Los Angeles Lakers 115 – 116 Indiana Pacers
2022-01-20 Los Angeles Lakers 104 – 111 Indiana Pacers
2021-11-25 Indiana Pacers 116 – 124 Los Angeles Lakers
2021-05-15 Indiana Pacers 115 – 122 Los Angeles Lakers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-02-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Los Angeles Lakers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,