Orlando Magic vs Milwaukee Bucks

Orlando Magic vs Milwaukee BucksOrlando MagicMilwaukee Bucks

🏀 2023-03-08 – NBA

 

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-08. De thuisploeg komt met 27 overwinningen uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.719 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Orlando Magic met 0 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 3 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van -2.7 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 4.1 punten heeft:

  • Orlando Magic: 111 gemiddelde punten voor, 113.7 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 115.6 gemiddelde punten voor, 111.5 gemiddelde punten tegen

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Orlando Magic en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2023-03-02 Milwaukee Bucks 139 – 117 Orlando Magic
2022-12-06 Orlando Magic 102 – 109 Milwaukee Bucks
2021-12-31 Orlando Magic 118 – 136 Milwaukee Bucks
2021-12-29 Orlando Magic 110 – 127 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Orlando Magic en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Orlando Magic vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2023-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Orlando Magic tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Orlando Magic vs Milwaukee Bucks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,