Brentford vs Fulham

Brentford vs FulhamBrentfordFulham

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Brentford vs Fulham voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brentford vs Fulham Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Fulham gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brentford vs Fulham Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Fulham gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brentford tegen Fulham?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brentford tegen Fulham te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Brentford vs Fulham Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brentford en Fulham wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Frank heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fulham 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brentford vs Fulham, behaalde Brentford 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Fulham uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brentford: n/a
  • voor Fulham: n/a

Brentford vs Fulham Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brentford en Fulham:

Datum Uitslagen
2023-08-19 Fulham 0 – 3 Brentford
2023-03-06 Brentford 3 – 2 Fulham
2022-08-20 Fulham 3 – 2 Brentford
2020-10-01 Brentford 3 – 0 Fulham

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brentford vs Fulham H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brentford vs Fulham?

Verifieer je leeftijd