Brest vs Nantes

Brest vs NantesBrestNantes

⚽ 2024-05-04 – Ligue 1

 

Brest vs Nantes voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brest vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brest vs Nantes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brest - Nantes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brest tegen Nantes?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brest tegen Nantes te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Brest vs Nantes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brest en Nantes wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Roy heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nantes 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brest vs Nantes, behaalde Brest 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Nantes uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brest: n/a
  • voor Nantes: n/a

Brest vs Nantes Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brest en Nantes:

Datum Uitslagen
2023-12-17 Nantes 0 – 2 Brest
2023-05-03 Brest 2 – 0 Nantes
2022-10-16 Nantes 4 – 1 Brest
2022-04-10 Brest 1 – 1 Nantes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brest vs Nantes H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brest vs Nantes?

Verifieer je leeftijd