Burnley vs Newcastle United

Burnley vs Newcastle UnitedBurnleyNewcastle United

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Burnley vs Newcastle United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Burnley vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Burnley - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Burnley vs Newcastle United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Burnley - Newcastle United gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Burnley tegen Newcastle United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Burnley tegen Newcastle United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Burnley vs Newcastle United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Burnley en Newcastle United wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach V. Kompany heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Newcastle United 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Burnley vs Newcastle United, behaalde Burnley 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Newcastle United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Burnley: n/a
  • voor Newcastle United: n/a

Burnley vs Newcastle United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Burnley en Newcastle United:

Datum Uitslagen
2023-09-30 Newcastle United 2 – 0 Burnley
2022-05-22 Burnley 1 – 2 Newcastle United
2021-12-04 Newcastle United 1 – 0 Burnley
2021-08-25 Newcastle United 0 – 0 Burnley

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Burnley vs Newcastle United H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Burnley vs Newcastle United?

Verifieer je leeftijd