Indiana Pacers vs Denver Nuggets

Indiana Pacers vs Denver NuggetsIndiana PacersDenver Nuggets

­čĆÇ 2024-01-24 – NBA

 

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 01:00 op 2024-01-24. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 43 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.682 procent winstpercentage heeft uit de laatste 44 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van 1.9 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 5 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 125 gemiddelde punten voor, 123.1 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 115.9 gemiddelde punten voor, 110.9 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2024-01-14 Denver Nuggets 117 – 109 Indiana Pacers
2023-01-21 Denver Nuggets 134 – 111 Indiana Pacers
2022-11-10 Indiana Pacers 119 – 122 Denver Nuggets
2022-03-31 Indiana Pacers 118 – 125 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Denver Nuggets?

Verifieer je leeftijd