Koln vs Freiburg

Koln vs FreiburgKolnFreiburg

⚽ 2024-05-04 – Bundesliga

 

Koln vs Freiburg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Koln vs Freiburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Koln - Freiburg gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Koln vs Freiburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Koln - Freiburg gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Koln tegen Freiburg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Koln tegen Freiburg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Koln vs Freiburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Koln en Freiburg wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Schultz heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Freiburg 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Koln vs Freiburg, behaalde Koln 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Freiburg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Koln: n/a
  • voor Freiburg: n/a

Koln vs Freiburg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Koln en Freiburg:

Datum Uitslagen
2023-12-17 Freiburg 2 – 0 Koln
2023-04-29 Koln 0 – 1 Freiburg
2022-11-06 Freiburg 2 – 0 Koln
2022-02-05 Koln 1 – 0 Freiburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Koln vs Freiburg H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Koln vs Freiburg?

Verifieer je leeftijd