Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets

Memphis Grizzlies vs Denver NuggetsMemphis GrizzliesDenver Nuggets

­čĆÇ 2024-04-14 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 20:30 op 2024-04-14. De thuisploeg komt met 27 overwinningen uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.691 procent winstpercentage heeft uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -6.9 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 5.1 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 105.8 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 114.7 gemiddelde punten voor, 109.6 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2024-03-26 Denver Nuggets 128 – 103 Memphis Grizzlies
2023-12-29 Denver Nuggets 142 – 105 Memphis Grizzlies
2023-10-28 Memphis Grizzlies 104 – 108 Denver Nuggets
2023-03-04 Denver Nuggets 113 – 97 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Denver Nuggets?

Verifieer je leeftijd