Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns

Minnesota Timberwolves vs Phoenix SunsMinnesota TimberwolvesPhoenix Suns

­čĆÇ 2024-04-14 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 20:30 op 2024-04-14. De thuisploeg komt met 56 overwinningen uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.593 procent winstpercentage heeft uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 1 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 6.8 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 2.8 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gemiddelde punten voor, 106.3 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 116.1 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2024-04-06 Phoenix Suns 97 – 87 Minnesota Timberwolves
2023-11-16 Phoenix Suns 133 – 115 Minnesota Timberwolves
2023-03-30 Phoenix Suns 107 – 100 Minnesota Timberwolves
2023-01-14 Minnesota Timberwolves 121 – 116 Phoenix Suns

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs Phoenix Suns?

Verifieer je leeftijd